PERSOONLIJKE SESSIES - OVERZICHT

Multidimensionale Ascentie Heling

Ascentie Coaching met Lichttaal Kaarten

Persoonlijke Zielentransmissie

Lichttaal

Alles is trilling en heeft een vibratie van een bepaalde frequentie. De Taal van het Licht werkt op het niveau van deze frequenties en deze frequenties dragen informatie.

Lichttaal is dus informatie. Het is de taal van de Ziel. De informatie wordt door de Ziel en de Hogere Zelven ontvangen, begrepen en gebruikt voor heling. Het heeft een vibratie die direct naar de cellen en het bewustzijn gaat en daar veranderingen mogelijk maakt, helend en ontwakend is.

Lichttaal voor heling - www.sinka-thooftbenne.nlLichttaal voor heling

"De enige constante in het leven is VERANDERING"

LICHTTAAL TRANSMISSIES -- één-op-één

Of je nu verandering wenst van een fysieke klacht, een emotionele onbalans, verder wilt op je spirituele pad of jezelf wilt ontwikkelen naar meer authenticiteit, Lichttaal spreekt op een dieper niveau met je diepere weten en brengt beweging in elke wens. Het brengt je bij de verantwoordelijkheid voor jezelf. Je begint van binnenuit te bewegen naar een nieuwe JIJ.

Bij de één-op-één transmissies beginnen we met een kort voorgesprekje om je wensen op tafel te leggen, in wezen spreek je tegen jezelf je wensen en intenties uit. Daarbij wordt de richting van de transmissie ingezet.

Tijdens de transmissie ben ik een kanaal voor Sophia Christusbewustzijn, Galactisch Christusbewustzijn en Lichttaal heling en zijn er meerdere Meesters en Engelen, Aartsengelen e.a. aanwezig die aan de transmissie kunnen bijdragen. Ik volg wat ik voel en maak gebruik van mijn stem door te spreken, te zingen, te tonen, te blazen en maak bewegingen meestal met mijn handen en armen. Eventueel maak ik gebruik van een Koshi en een Tingha. Indien dat gewenst is wordt het lichaam aangeraakt, nadat ik daar toestemming voor heb gevraagd. Ook kan er een geschreven transmissie gemaakt worden als daar belangstelling voor is.

Deze transmissie kan bij mij thuis, via telefoon of skype plaatsvinden.

€ 77.00 per 60 min.
Heb je interesse voor een één op één Lichttaal Transmissie, vul dan hieronder het aanvraagformulier met vermelding van een één op één Transmissie.ZIELENTRANSMISSIE ♥

De essentie van een ieder heeft een eigen trilling, is authentiek. Deze trilling is de trilling van jouw wezenskern, jouw ziel.

Door met je in contact te gaan ervaar ik de trilling van jouw essentie en dat wat nodig is om meer in verbinding te komen met je ware essentie. Dat breng ik tot expressie en daar maak ik een geluidsopname van. Deze opname stuur ik naar je toe en door hier meerdere keren naar te luisteren zal er een ontvouwing plaatsvinden.

€ 55.00 voor 10 tot 20 minuten

Heb je interesse voor een opname van een persoonlijke ZIelentransmissie vul dan hieronder het aanvraag formulier in met vermelding van een opname van een Zielentransmissie.


Ik geef CAS&L toestemming om mijn ingevulde details via dit formulier te verzamelen. Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

AANVRAAG LICHTTAAL TRANSMISSIE


Bij verhindering voor een gemaakte afspraak dit minimaal 24 uur van tevoren doorgeven a.u.b.
Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht tenzij door onvoorziene omstandigheden dit niet te voorkomen was.

Geweldig! Elke keer weer kippevel als ze beginnen. ♥

In de blog Galactische Klankheling 2 heb ik naar aanleiding van deze video de overeenkomst beschreven van deze klanken en dat wat er in een klankhealing allemaal kan ontstaan.