CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

OVER MIJ

"Iedereen is ontstaan uit een Godsvonk van de Bron en heeft het volledige potentieel tot zijn beschikking"

Sinka

Sinka is verbonden met Heilige Geometrie, Geascendeerde Meesters en de Elementale Rijken, waaronder, Engelen, Draken, Eenhoorns e.a.

Zij brengt Lichttaal tot expressie die helend, verhelderend, bewustvormend, coderend en informerend is.

Mijn ascentiereis is lang geleden begonnen. DIt heeft mij mooie en minder mooie ervaringen gebracht. Ik heb inmiddels geleerd dat juist de minder mooie ervaringen geschenken bevatten. En door deze geschenken te ontvangen en uit te pakken blijken er meermaals diamanten tevoorschijn te komen. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat ik zelf de verantwoordelijkheid draag voor mijn ervaringen in het leven en dat ik het beste uit deze ervaringen wil halen. Ik heb geleerd hoe ik de lagere frequenties, die door angsten ontstaan, kan transformeren naar liefde.

Dit ging niet over één nacht ijs. Volharding, doorzettingsvermogen, discipline en vooral niet te vergeten zelfliefde heeft mij verder gebracht. De 'Adem van Leven met Compassie' is de basis geworden van transformatie en transmutatie.

Authenticiteit is ontwaakt en is een kracht gebleken in dienstbaarheid voor mijzelf, anderen en voor de Aarde. Multidimensionale delen die mij leiden naar authentiek leven ontwaken en zorgen er vooral voor dat ik mijn soevereiniteit erken en in mijn leven tot expressie breng.

DIt is een weg die nooit klaar is!

Dagelijks is er een ontdekking te vinden op de reis naar meesterschap. De basis in het werk dat ik naar buiten breng is Sophia Christusbewustzijn, waarin de mannelijke vorm van het Christusbewustzijn is ingesloten.

VISIE & MISSIE

Leven in authentiek samenzijn

Ik geloof in uniciteit.
Iedereen is uniek en heeft zijn eigen talenten en gaven. Als een ieder zijn Unieke Zijn toestaat "wakker te worden" en gaat koesteren en omarmen, ontstaat er heling van het geheel. Ik ben een deel van dit geheel, zoals iedereen een deel van dit geheel is.
Als we onszelf helen en onze authenticiteit en soevereiniteit ontdekken en toestaan dit tot expressie te brengen gaat de wereld er anders uitzien. Dan gaan we met liefde en respect met elkaar in verbinding.
Ik geloof dat het toestaan van uniciteit in het geheel een ieder bekrachtigt om zijn Ware Zelf op een authentieke manier tot expressie te brengen.

Poorten openen, Licht ontvangen en Ankeren

In de loop der jaren ben ik gaan begrijpen wat mijn missie is. Toen ik actief de Maya kalender aan het ontdekken en uitwerken was, kwam ik tegen dat ik poorten kan openen. Toendertijd had ik geen idee wat dat precies inhield. Alle wijsheid ontvang je op het moment dat je er wat mee kunt en deze wijsheid was een trigger om meer te willen weten over poorten openen. Jaren later ging ik het pas echt begrijpen, maar het is altijd bij me gebleven en het heeft me geleid naar waar ik nu sta.

Tijdens een channel met Lao Tsu had ik de vraag gesteld hoe ik kon bijdragen aan het Licht binnenbrengen op Aarde. Ik was al jaren bezig met mijn spirituele ontwiikkeling en door meerdere Meesters op Aarde begeleid, waarin ik mij verbonden voelde met het het Goddelijk Vrouwelijke. Ik wist dat ik een bijdrage wilde leveren aan en Het Licht naar de Aarde brengen. In deze channel kreeg ik tevens fysiek de informatie hoe ik Licht binnen kon brengen en verankeren. Er werd me een beeld doorgegeven, dat door de channeler aan mij vertaald is. Pas jaren later vielen de puzzelstukjes op zijn plek en herken ik nu heling hoe het via mij werkt, als Lichttaal channeler.

Wat kan ik voor je betekenen?

"Dit is een weg die nooit klaar is"