OVER MIJ

Sinka

Mijn ascentiereis is lang geleden begonnen. DIt heeft mij mooie en minder mooie ervaringen gebracht. Ik heb inmiddels geleerd dat juist de minder mooie ervaringen geschenken bevatten. En door deze geschenken te ontvangen en uit te pakken blijken er meermaals diamanten tevoorschijn te komen. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat ik zelf de verantwoordelijkheid draag voor mijn ervaringen in het leven en dat ik het beste uit deze ervaringen wil halen. Ik heb geleerd hoe ik de lagere frequenties, die door angsten ontstaan, kan transformeren naar liefde.

Dit ging niet over één nacht ijs. Volharding, doorzettingsvermogen, discipline en vooral niet te vergeten zelfliefde heeft mij verder gebracht. De 'Adem van Leven met Compassie' is de basis geworden van transformatie en transmutatie.

Authenticiteit is ontwaakt en is een kracht gebleken in dienstbaarheid voor mijzelf, anderen en voor de Aarde. Multidimensionale delen die mij leiden naar authentiek leven ontwaken en zorgen er vooral voor dat ik mijn soevereiniteit erken en in mijn leven tot expressie breng.

DIt is een weg die nooit klaar is!

Dagelijks is er een ontdekking te vinden op de reis naar meesterschap. De basis in het werk dat ik naar buiten breng is Sophia Christusbewustzijn, waarin de mannelijke vorm van het Christusbewustzijn is ingesloten.


Sinka is verbonden met Heilige Geometrie, Geascendeerde Meesters en de Elementale Rijken, waaronder, Engelen, Draken, Eenhoorns e.a.

Zij brengt Lichttaal tot expressie die helend, verhelderend, bewustvormend, coderend en informerend is.


VISIE

Leven in authentiek samenzijn

Ik geloof in uniciteit.
Iedereen is uniek en heeft zijn eigen talenten en gaven. Als een ieder zijn Unieke Zijn toestaat "wakker te worden" en gaat koesteren en omarmen, ontstaat er heling van het geheel. Ik ben een deel van dit geheel, zoals iedereen een deel van dit geheel is.
Als we onszelf helen en onze authenticiteit en soevereiniteit ontdekken en toestaan dit tot expressie te brengen gaat de wereld er anders uitzien. Dan gaan we met liefde en respect met elkaar in verbinding.
Ik geloof dat het toestaan van uniciteit in het geheel een ieder bekrachtigt om zijn Ware Zelf op een authentieke manier tot expressie te brengen.
Daar wil ik graag aan bijdragen ♥


Wat kan ik voor je betekenen?

"Dit is een weg die nooit klaar is"