OVER MIJ

Sinka

Mijn ascentiereis is lang geleden begonnen. DIt heeft mij mooie en minder mooie ervaringen gebracht. Ik heb inmiddels geleerd dat juist de minder mooie ervaringen geschenken bevatten. En door deze geschenken te ontvangen en uit te pakken blijken er meermaals diamanten tevoorschijn te komen. Op een gegeven moment werd het duidelijk dat ik zelf de verantwoordelijkheid draag voor mijn ervaringen in het leven en dat ik het beste uit deze ervaringen wil halen. Ik heb geleerd hoe ik de lagere frequenties, die door angsten ontstaan, kan transformeren naar liefde.

Dit ging niet over één nacht ijs. Volharding, doorzettingsvermogen, discipline en vooral niet te vergeten zelfliefde heeft mij verder gebracht. De 'Adem van Leven met Compassie' is de basis geworden van transformatie en transmutatie.

Authenticiteit is ontwaakt en is een kracht gebleken in dienstbaarheid voor mijzelf, anderen en voor de Aarde. Multidimensionale delen die mij leiden naar authentiek leven ontwaken en zorgen er vooral voor dat ik mijn soevereiniteit erken en in mijn leven tot expressie breng.

DIt is een weg die nooit klaar is!

Dagelijks is er een ontdekking te vinden op de reis naar meesterschap. De basis in het werk dat ik naar buiten breng is Sophia Christusbewustzijn, waarin de mannelijke vorm van het Christusbewustzijn is ingesloten.


Sinka is verbonden met Heilige Geometrie, Geascendeerde Meesters en de Elementale Rijken, waaronder, Engelen, Draken, Eenhoorns e.a.
Zij brengt Lichttaal tot expressie die helend, verhelderend, bewustvormend, coderend en informerend is.

Visie

Leven in authentiek samenzijn.


Wat kan ik voor je betekenen?

"Dit is een weg die nooit klaar is"