CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

LICHTTAAL

"De Taal van de Ziel heelt diepe wonden en omarmt met Liefde"

Wat is Lichttaal

Lichttaal is een heilige communicatie op kwantumniveau. Het is informatie, het kan gesproken, gezongen, geschreven en geseind worden, terwijl het door de stem, de handen en het lichaam beweegt. De informatie die in de taal aanwezig is wordt via licht overgedragen. Het is een multidimensionale taal met vele lagen van informatie die het bio-mechanisme kan gebruiken voor bewustwording en heling.


Wat doet Lichttaal

Onder de informatie die Lichttaal bevat is een resonantie van Liefde voelbaar. Het is de taal van de Ziel. Het geneest mentale barrières door hartbarrières op te lossen. Het is een pure overdracht van Liefde met een hogere frequentie (minder dicht) dan de communicatie met alleen Aardse woorden. Het dynamische geluid en de lichtcoderingen werken op je energieveld in waardoor er fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing mogelijk is.


"Het heelt mentale barrieres door hartbarrieres op te lossen"


"KIPPEVEL, warm worden van mijn rug en ruggewervel,
tintelingen over heel mijn lichaam"

Lichttaal Transmissie

De overdracht van de informatie, sleutels en coderingen noemen we een transmissie. Het wordt zonder het te horen of te zien via directe telepatische overdracht verzonden of ontvangen. Het Hogere Zelf zal altijd de coderingen en informatie op het geschikte moment activeren en gebruiken.

Elke keer als iemand zich met een transmissie verbindt is het energieveld van die persoon anders en wordt er geheeld naar behoefte van het moment.

Meerdere helingen door dezelfde transmissie

Als u voor de eerste keer naar een Zielentransmissie luistert worden er bijvoorbeeld diepe overtuigingen opgeruimd, die u tegenhouden uw leven te leven vanuit uw diepste weten.

De tweede keer dat u luistert kan het zijn dat u geheeld wordt voor het trauma dat gevormd is, juist omdat u uw ziel gevolgd heeft. Hierbij bent u bijvoorbeeld anderen verloren en is er angst ontstaan dat dit weer gebeurt als u naar uw ziel luistert. Als deze angst geheeld wordt gaat u op een andere manier het leven ervaren en neemt u andere beslissingen vanuit een ander deel van jezelf.

De derde keer ontvangt u bijvoorbeeld meer bewustzijn over zelfliefde en zelfwaardering. De transmissie zal je in het moment helpen je ziel te horen, te voelen en het diepere weten in jezelf wakker maken. Je gaat herkennen wat je vanuit je ziel wilt ervaren en begint de keuzes te maken die dit ondersteunen.

Lichttaal kaart


Ervaring van een ZIELENTRANSMISSIE (op afstand)

Ervaring op het moment dat de transmissie gegeven werd zonder het te horen:

"Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Na afloop in de middag zonder naar de audio opname geluisterd te hebben:

Zomaar een geluksgevoel en op een ander moment een verdrietig gevoel, zonder daar in te verdwijnen, omdat je voelt dat er iets vertrekt/afscheid, om daarna zomaar weer ontroert te zijn.

EN tijdens het luisteren van de opname:

KIPPEVEL, vooral het beginstuk met de tinkeltjes, warm worden van mijn rug en ruggewervel, tintelingen over heel mijn lichaam. Soms voelde ik een licht pijntje, hier en daar, terwijl ik het voelde was het ook weer weg. Er was een moment dat mijn hart heel snel ging kloppen, maar even snel dat het gekomen was was het weer weg. Er waren momenten van herkenning wat vreugde gaf, een gevoel van vreugde wat ik nog niet eerder gevoeld had. Zo ontspannen kunnen zijn en in vrede met en in mezelf.
Ik herkende veel klanken die ik dagelijks gebruik. Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest en ik voel mij duidelijk anders.

De klanken voelden niet vreemd, ik vond ze zelfs heel eigen, ik kon mijzelf er helemaal in onderdompelen.

ADEM.....

OPEN.....

en ONTVANG