CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

ADEMHALING & LICHTTAAL

"Adem en ontvang informatie, sleutels en coderingen op zielsniveau"

Lichttaal

De Taal van de Ziel raakt diep aan. Heelt diepe wonden en omarmt met liefde.

Het is informatie en het kan gesproken, gezongen, geschreven en geseind worden terwijl het door de stem, de handen en het lichaam beweegt. De informatie die in de taal aanwezig is wordt via licht overgedragen. Het is een multidimensionale taal met vele lagen van informatie die het bio-mechanisme kan gebruiken voor bewustwording en heling.

Centrum Authenticiteit Soevereiniteit
& Lichttaal

Adem van Leven

Een gereedschap voor ascentie

Via deze ademhaling regel je het vochtgehalte in je organen en geef je een signaal van rust af aan je hersenen. Verder maak je met elke ademhaling een keuze voor het leven. Met een hoge ademhaling, niet verder dan de borstkas, geef je een signaal van angst aan je hersenen en zal je lichaam, vaak onnodig, processen in gang zetten die nodig zijn bij angst.

Ascentie

We zitten in een voorbereidende fase voor het volgende Gouden Tijdperk waar we rond 2032 in terecht zullen komen. We ascenderen naar een hogere frequentie en gaan daarvoor van 3D naar minimaal 5D. En dat gaat gepaard met grote verschuivingen in het bewustzijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we "oud" loslaten en "nieuw" toestaan, wat onrust en onbalans kan veroorzaken. Het is van belang dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen welzijn. Je hebt de keuze om in de vernieuwing mee te gaan of niet. Kies je ervoor om jezelf te ondersteunen en met zelfliefde door deze transformatie te gaan dan kan een beetje hulp heel liefdevol zijn.

Authenticiteit


Soevereiniteit


Openen