KLANKHELING


GALACTISCHE KLANKHEALING ♥

Tijdens de klankheling maak ik klanken die ontstaan via mijn authentieke zelf. Ik maak verbinding, voel en ervaar en sta toe. Ik verbind mij met meerdere delen van mezelf, twee van die delen zijn Saphira en Lady of Andromeda. Saphira is een deel van Moeder Maria, tevens heb ik een sterke verbinding met Quan Yin, ook een Moederenergie. Ik heb ervaren dat ik veel met de Moeder-energieën werk. Verder nodig ik De Sophia Dragon Tribe uit, (goddelijk vrouwelijk christusbewustzijn) De Raad van de Dertien Grootmoeders, Aartsengelen: o.a. Raphael; Michaël; Gabriël; Uriël; Sandalfon en Metatron en tevens de Opgestegen Meesters, zoals Quan Yin, St. Germain, Kuthumi e.d. Ik kies ervoor te werken met Christus Bewustzijn en Galactisch Christus Bewustzijn.

Ik stem me af, ben verbonden met en ben open om toe te staan, hoewel ik niet voor alle energieën beschikbaar ben, ik ben selectief in wat ik toesta, vanuit intentie. Woorden in galactische taal, bewegingen, tonen en gezang ontstaan. De vibratie van dat wat ontstaat is helend. Via mij wordt via de vibratie gewerkt/geheeld. Een nieuwe balans wordt mogelijk door het lostrillen en transformeren van "oude delen", het reizen door tijdlijnen en openen van poorten via klank en taal en beweging. Er wordt in verschillende lagen gewerkt: het fysieke, energetische, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Degene die behandeld wordt ligt op een behandeltafel. Ik maak gebruik van mijn stem, bewegingen, mijn handen, eventueel een Native American Flute, een Koshi en een Shamanen drum. Indien dat gewenst is wordt het lichaam aangeraakt, nadat ik daar toestemming voor heb gevraagd aan de persoon op de tafel.

€ 75.00 per 60 min.
Indien je eerst kennis wilt maken kun je mij via sinka@authentic-me.nl of per telefoon bereiken.

Geweldig, met klanken en zang zo'n plezier hebben. Het is van hun gezicht af te lezen. Ze gaan er volledig voor ♥

In de blog Galactische Klankheling 2 heb ik naar aanleiding van deze video de overeenkomst beschreven van deze klanken en dat wat er in een klankhealing allemaal kan ontstaan.


PERSOONLIJKE SOULSONG - ZIELENLIED ♥

De essentie van een ieder heeft een eigen trilling, is authentiek. Deze trilling is de trilling van jouw wezenskern, jouw ziel.

Door met je in contact te gaan ervaar ik de trilling van jouw essentie. Deze trilling breng ik tot expressie en terwijl ik zing maak ik een geluidsopname. Deze opname stuur ik naar je toe en door hier meerdere keren naar te luisteren zal er een ontvouwing plaatsvinden.
Het kan zijn dat je niet direct blij wordt van de opgenomen klanken. Dat kan komen doordat er één of meerdere delen van jezelf niet willen dat je naar deze opname luistert. Als je toch gaat luisteren is het mogelijk dat de ervaring verandert en dat er op meerdere lagen transformatie plaats zal vinden.


CRYSTALSONG - KRISTALLIED ♥

Een kristal heeft een essentie, een wezenskern die een authentieke trilling heeft. Elk kristal heeft een andere trilling dus elk kristal heeft een andere uitwerking. Het kan zijn dat een kristal je roept, dat je er door aangetrokken wordt. De trilling van die kristal heeft een boodschap voor je en kan op één of andere manier iets voor je betekenen.

Door me met het kristal te verbinden ervaar ik de trilling van het kristal. Deze trilling breng ik via mijn stem tot expressie. Hier maak ik een opname van en die stuur ik naar je toe.
Deze klanken kunnen direct fijn en liefdevol ontvangen worden, ook kan het zijn dat je weerstand voelt en er liever niet naar luistert. Besluit je toch meerdere keren naar dit lied te luisteren zal je waarschijnlijk ontdekken dat er een cadeau in de klanken verborgen ligt en is er transformatie op meerdere lagen mogelijk ♥

Hieronder kun je de Bergkristal Geode Song beluisteren.
Maak het jezelf comfortabel voor je de song gaat beluisteren. Adem in door de neus en laat de adem door je neus naar buiten stromen. Laat jezelf bij elke uitademing dieper in jezelf vallen. Als je zover bent open je dan om te ontvangen. Blijf goed diep naar je buik ademen en ontspannen tijdens het luisteren. Blijf na de song nog even bij jezelf voor je weer volledig bewust wordt van je omgeving. Begin je lichaam te voelen en wat te bewegen, verbindt je met je eigen kern en voel waar je toe geroepen wordt.♥