WAT KLANTEN VERTELLEN

Lees hieronder hoe klanten een transmissie, coaching, of heling ervaren hebben.
Heb je vragen neem dan even contact met mij op via sinka@authentic-me.nl

Minderwaardigheid opruimen

"Ik kom net van de behandeltafel af. Kreeg een Lichttaal behandeling met de intentie om mijn gevoel van minderwaardigheid op te ruimen op alle dimensies tot aan de bron. Het meest bijzondere aan de behandeling was dat ik voelde dat mijn lichaam/cellen gingen trillen op de frequentie van haar stem. Ze zong en het voelde alsof ik op een grote speaker lag...dat klinkt maf en is lastig uit te leggen. Zet muziek aan en leg je hand op de speaker, die trilling voelde ik door heel mijn lijf. Ik kon heel goed ontspannen, wat voor mij erg bijzonder is en ik zag allemaal snelle, korte beeldfragmenten die te maken hadden met mijn verbinding met alles en iedereen. Dikke lijnen voor mezelf, iets dunnere voor familie en zo verder, hoe dunner, hoe verder het van mij af stond. Haar gezang maakte de verbindingen weer schoon en helder en heel. Super bizar, apart, mooi, lief, eng.

En ze heeft het opgenomen zodat ik er vaak naar kan luisteren. Ben benieuwd wat er nu komen gaat.

Dank Sinka ♥♥♥♥ hou van je"

ClaudiaKaartlegging (op afstand) met transmissie

Er is voor een kaartlegging gekozen waar ik later een lichttaal transmissie op gemaakt heb die ik naar haar toegestuurd heb.

Hoi Sinka, ik heb vanmiddag de transmissie geluisterd.

Twee keer zelfs, één keer met mijn telefoon aan de rechterkant en vervolgens aan de linkerkant.
Ik voelde vooral wat in/bij mijn hoofd.
Vanavond merkte ik weer de boosheid in mij, die afgelopen dagen niet meer op de voorgrond was.
Ik ben benieuwd wat er nog meer doorwerkt.
Dank je wel.

Goedemorgen Sinka, ik voelde dat ik vanochtend uitgenodigd werd om nogmaals de transmissie te luisteren.
Ik voelde als eerste een soort (verder) intrekken in mezelf.
Bij mijn hartgebied "rommelde" het. Eerst dacht ik, "nou, dat sluit me nu alleen maar", maar dat was vanuit mijn hoofd.
Vervolgens kwam er een overgave. Dit alles in een vloeiende lijn.
Ik kreeg het beeld van een bloem waar weer wat blaadjes verder open gingen staan, ontvouwen.
Ook bemerkte ik een klik. Kan het niet verder duiden, dat hoeft volgens mij ook niet.
Heel subtiel en fijn werkt de transmissie in mijn Zijn door. Moeilijk uit te leggen. het activeert mij, van binnenuit.
Alsof er een roep is, waardoor ik net als een bloem weer weet dat het tijd is om te gaan bloeien.
Dit wilde ik je met je delen. Veel liefs ♥"

Meer vreugde in het leven

Ik kreeg het beeld van een bloem waar weer wat blaadjes verder open gingen staan. Ook bemerkte ik een klik. Heel subtiel en fijn werkt de transmissie in mijn Zijn door. Moeilijk uit te leggen. het activeert mij, van binnenuit.
Alsof er een roep is, waardoor ik net als een bloem weer weet dat het tijd is om te gaan bloeien.

Minderwaardigheid opruimen

Ik zag allemaal snelle, korte beeldfragmenten die te maken hadden met mijn verbinding met alles en iedereen. Dikke lijnen voor mezelf, iets dunnere voor familie en zo verder, hoe dunner, hoe verder het van mij af stond. Haar gezang maakte de verbindingen weer schoon en helder en heel.

Heling voorbij verwachtingen

Ik had nooit gedacht dat deze speciale kwestie ooit opgelost kon worden. Het heeft mijn leven verandert! Deze sessie was niet alleen diep helend maar het laat ons weer zien dat we alles kunnen helen.


Heling voorbij verwachtingen

Lichttaal transmissie voor Nicole

"Ik wil één sessie in de aandacht brengen, over een groot issue waar ik al zolang ik mij kan herinneren last van heb, eindelijk eindelijk verdwenen is.
Iets wat mijn leven ernstig beïnvloedde.  Ik heb wil deze sessie uitlichten, omdat ik eigenlijk nooit gedacht had dat
deze speciale kwestie ooit opgelost kon worden. Ik heb al vele jaren geprobeerd het op te lossen.
Ik heb zoveel geloof in de kracht van Lichttaal,  maar ik dacht dat er situaties zijn, patronen die ik gewoon geaccepteerd heb en mee leef., die niet geheeld kunnen worden. En dan tijdens deze ene Lichttaal transmissie, het shifte.
Zonder te overdrijven, het heeft mijn leven verandert!
Het heeft er ook toe geleidt dat ik deze ervaring met mijn Moeder heb gedeeld, omdat ze iets vergelijkbaars heeft en
het gaf haar hoop dat het ook voor haar kan shiften.
Deze sessie was niet alleen diep helend maar het laat ons weer zien dat we alles kunnen helen.
Ik ben zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben.
Ik vertrouw compleet in de helderheid, goddelijke-leiding en kracht van jouw transmissies.

Van het hart dank je & ik kijk ernaar uit om meer sessies met elkaar te doen

Nicole Richter / Duitsland"


Healing beyond expectation

Light Language Transmisson for Nicole

"Dear Sinka, Thank you so much for your powerful Light Language transmissions.

I want to highlight one session where a big issue, which I have had since I can remember, finally finally cleared. Something that deeply affected my life. I single out this session because frankly never thought this particular issue can be solved, having tried so many years solving it. I believe so much in the power of Light Language but I thought there are issues, pattern that I just have accept and live with. Which cannot be healed. And then during this one Light Language transmission, it shifted. Without exaggeration, it has changed my life! It also turned out sharing this experience with my mum, that she had suffered from something similar and it gave her hope it can also shift for her. This session was not only deeply healing but it also emphasized again that we can heal everything. I am so grateful we found each other. I completely trust in the clarity, divinely-guided and strenght of your transmissions.

From the heart thank you & I look forward to more sessions together,
Nicole Richter / Germany"

Zielentransmissie (op afstand)

Ervaring op het moment dat de transmissie gegeven werd zonder het te horen:

"Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.
Na afloop in de middag zonder naar de audio opname geluisterd te hebben:
Zomaar een geluksgevoel en op een ander moment een verdrietig gevoel, zonder daar in te verdwijnen, omdat je voelt dat er iets vertrekt/afscheid, om daarna zomaar weer ontroert te zijn.
Het luisteren van de audio opname:
KIPPEVEL, vooral het beginstuk met de tinkeltjes, warm worden van mijn rug en ruggewervel, tintelingen over heel mijn lichaam. Soms voelde ik een licht pijntje, hier en daar, terwijl ik het voelde was het ook weer weg. Er was een moment dat mijn hart heel snel ging kloppen, maar even snel dat het gekomen was was het weer weg. Er waren momenten van herkenning wat vreugde gaf, een gevoel van vreugde wat ik nog niet eerder gevoeld had. Zo ontspannen kunnen zijn en in vrede met en in mezelf.
Ik herkende veel klanken die ik dagelijks gebruik. Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest en ik voel mij duidelijk anders. De klanken voelden niet vreemd, ik vond ze zelfs heel eigen, ik kon mijzelf er helemaal in onderdompelen.

Dank je Sinka, het is een prachtig cadeau.
Liefs Anna


Heling op afstand

Spreken vanuit de ziel - geluidsopname raakte in elke cel

"Al vanaf het moment dat je startte zag ik een adelaar boven mijn hoofd hangen. En het bleek later dat je de vogelstammen had uitgenodigd. Ik ervoer dat er aan mijn hoofd en aan mijn keelchakra gewerkt werd. Wat je ook benoemde is dat ik mag gaan spreken vanuit mijn ziel. Grappig, want dat is ook wat ik in de toekomst voor groepen wil gaan doen. Ik voelde wat pijntjes in mijn onderbuik, die ik de laatste dagen ook gevoeld had. Een soort van menstruatie gevoel, terwijl ik al 2 jaar in de overgang ben. Er was een flink gerommel, van korte duur, dit liep over in een warme stroming door heel mijn lichaam, het sterkste op mijn rug en hartstreek. Een enorm geluksgevoel kwam er over mij heen. En dat ervaar ik nu nog steeds.

Nadat ik je gesproken had en je vertelde wat voor moois er was gedaan werd ik enorm geraakt en kreeg ik de bevestiging dat ik zelf ook healing geef met mijn eigen lichaam, dat wat ik ervaar bij klanten in mijn praktijk. Healing is mijn gave en taak. Vanaf nu zal dat alleen maar krachtiger worden. De geluidsopname die je mij stuurde raakte mij in elke cel. Wauw, wat een bijzondere vrouw ben jij. Ik ben dankbaar voor deze sessie!

Dank je wel voor dit mooie geschenk, lieve Sinka
Sprankelende groet, Farisa"

Herinnering van kindertijd

Heling met Lichttaal

"Als eerste ervaarde ik een diepe val. Dit was heel rustgevend. Toen jouw handen naar mijn hoofd gingen werd alles paars. Mijn hoofd liep vol met de kleur paars en ik ervaarde rust, heel veel rust. Ik kwam terug in mijn jeugd. Ik zag mezelf als kind met kinderspeelgoed spelen, met mijn oudste broer, thuis op de werf. Heel rustig allemaal, relaxt. Heel voldaan gevoel.

Er was weer een hoop gekriebel in mijn buik, rondom de buikwond. Deze keer was het niet zo lang dan de andere keren.
Verder was er rust, heel veel rust, een bed van lucht. Er was weer veel warmte, weer voelde mijn ene been warmer dan de andere.
In mijn beleving bleef ik zinken, allemaal lekker wegzakken, heel diep, therapeutisch gewoon. Heerlijk!"

Alle elementen voor het creëren van een hernieuwde harmonie waren aanwezig

Lichttaal transmissie voor Nicoleta

"Sinka heeft een wonderlijke kwaliteit van een onschuldig en spelend kind.
In de Lichttaal combineert ze deze kwaliteiten met haar natuurlijke stroom van Licht Liefde.
Tijdens haar Lichttaal transmissie voelde ik de elementen van Aarde, Water, Vuur en Lucht diep in mij vibreren met de vernieuwde harmonie.

Ik voelde me uitlijnen met mijn hogere doel, vanuit mijn cellen.


All elements are present, to create a renewed harmony

Light Language Transmission for Nicoleta

"Sinka has the amazing qualities of an innocent and playful child. In het Light Language she combines these qualities with her natural stream of Light Love. During her Light Language transmission I felt that the elements of Earth, Water, Fire and Air vibrate deep within me with renewed harmony. I felt myself aligning with my higher purpose, from within my cells.

Thank you Sinka, for your work and your kind support."
Nicoleta Sandu.