CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG

"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

OVER OP REIS ZIJN, JOUW ASCENTIEREIS!

Velen weten het niet, maar wij mensen zijn al jaren bezig met onze Ascentiereis!

Ascentie, het thuisbrengen van eigen zielendelen, het verhogen van frequentie. Verbinding maken met de delen die uitgezonden zijn om te gaan ervaren en het weer thuis verwelkomen van deze delen. Hen uitnodigen thuis te komen in de stilte van de onvoorwaardelijke liefde. Wist jij dat je al heel lang op reis bent?

De reis is begonnen toen we uit de Bron vertrokken als een Godsvonk, een deel van de Bron, waar ALLES IS DAT IS. Dat deel heeft 12 andere delen uitgezonden om te gaan ervaren, af te dalen, descentie, om ervaringen te creëren. Deze 12 delen hebben ook weer 12 delen uitgezonden om nog meer ervaringen te gaan creëren en zijn uiteindelijk op de Aarde in 3D belandt. Jij bent één van deze delen. In totaal zijn er 144 delen die voor de Godsvonk, waar jij uit ontstaan bent, op reis zijn gegaan om ervaringen te creëren. Jij bent verbonden met deze 144 delen, het zijn je zuster en broeders, jouw zielenfamilie. Wist je dat je een Zielenfamilie hebt die niet persé in je Aardse familie aanwezig hoeft te zijn?

Kortom, al jouw ervaringen, die jij op dit moment op Aarde ervaart, hebben te maken met het thuis brengen van de ervaringen van die delen. Wel handig om te weten waar je mee bezig bent in deze chaotische tijden! Er zijn namelijk een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om het jezelf wat gemakkelijker te maken, om er wat makkelijker doorheen te gaan. Dat wil niet zeggen dat het persé ook gemakkelijk is, Ascentie. Nee Ascentie is soms hard werken, maar wat mij betreft wel met een dankbaar resultaat en een leven dat door de jaren heen veel liefdevoller is geworden, zelfs in deze hectische tijden.

Als jij geraakt wordt door deze woorden ben jij ook op jouw Ascentiereis. Het kan zijn dat je boosheid voelt opkomen, dat je verdrietig wordt, of dat je het niet kunt geloven, maar toch ergens wel een gevoel hebt dat het misschien toch zo zou kunnen zijn, zou het werkelijk? Het kan zijn dat je liefde voelt, of ineens begrijpt waarom je leven is zoals het is. Het kan zijn dat je blij wordt en meer wilt weten. Als jij dit leest, ben jij op reis om te Ascenderen. Je frequentie te verhogen en alle ervaringen van jouw zielendelen thuis te laten komen!

Terugkomend op hoe de reis wat gemakkelijker gemaakt kan worden. Het eerste wat ik leerde was te Ademen! Oké, zonder adem te halen ga je dood, maar je kunt niet zomaar stoppen met ademen. Heb ik wel eens geprobeerd trouwens, maar dat lukt echt niet. Wel zijn er meerdere manier van ademhalen en de Ademhaling door de neus in en uit, in verbinding met de Ziel, ook wel Adem van Leven, of Bewuste Adem genoemd is een Ademhaling die erg ondersteunend is bij het thuisbrengen van de zielendelen. Lees hier meer over deze Ademhaling.

Verder hielp het mijn enorm om mijn onderscheidingsvermogen en zelfreflectie te ontwikkelen. Wat gebeurt er in je leven en waarom gebeurt het! Welke keuzes maak je, wat is het effect van de keuze die je gemaakt hebt en waarom heb je die keuze gemaakt? Hoe reageer je op situaties, zie je wat er bij je aangeraakt wordt en waarom je op een bepaalde manier reageert! Zijn er herhalingspatronen in je leven? Door te onderscheiden wat goed voor je is en wat niet en daar bewuste keuzes op te maken heb je al heel veel invloed op hoe jouw Ascentiereis zich ontvouwd. Zonder zelfreflectie ben je niet in staat om veranderingen in gang te zetten.

De keuze voor Zelfliefde was een hele grote keuze. Daar werd veel verandering door in gang gezet. Elke keer jezelf afvragen of het liefdevol is voor jezelf en daar stap voor stap je keuzes op baseren! Wauw, wat een transformatie kan dat teweeg brengen. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je omgeving. De één zal er dankbaar voor zijn en de ander zal het niet waarderen, maar ja, dat hoort bij het leven. Niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn.

De keuze voor Zelfliefde had tot resultaat dat ik mezelf meer ging waarderen en vooral ook stap voor stap mezelf meer ging accepteren. Accepteren dat ik zeer gevoelig ben en nog niet geleerd had hoe ik daar op een liefdevolle manier mee om kon gaan. Het was geen reis van een dag, een week of een maand, maar een reis van jaren, een reis die nooit eindigt. Tijdens je Ascentiereis ben je constant in verandering, van moment tot moment. Niets is zoals het was en zal nooit meer worden zoals het geweest is. Het is een reis van transformatie!

Wat nog meer belangrijk is zijn de volgende vragen:

Ben je in contact met je Ziel? Ben je goed geaard, gegrond, in verbinding met de Aarde? Ben je bereidt keuzes te maken, ben je bereidt te veranderen? Geloof je dat het leven mooi kan zijn? Geloof je dat jij het verdient om een goed leven te hebben? Geloof je dat alles kan veranderen als jij in staat bent om het te ontvangen?

Ben je thuis? Hoor jij de verhalen die de zielendelen je willen vertellen? Luister jij?, ze blijven op je deur kloppen tot jij hen hoort en naar hen luistert! Tot jij hen uitnodigt thuis te komen en verwelkomt in jouw armen in de stilte van onvoorwaardelijke liefde!

Door mijn Ascentiereis zijn er al vele Zielendelen bij mij thuisgekomen en is er Lichttaal in mij ontwaakt. Ben ik in staat om verbinding te maken op een diepere laag en in andere dimensies te werken. Dit is het doel van mijn Ascentiereis. Mezelf ontwaken, de talenten en gaven te activeren en te gaan gebruiken voor mezelf en anderen. Om hiermee de Ascentiereis van mezelf en anderen te ondersteunen.

Ik ben dankbaar en voel me waardig

Wil je ook ervaren hoe het is om multi-dimensionaal ondersteunt te worden in een coachingsgesprek met Lichttaal neem dan contact op via sinka@authentic-me.nl

Met Liefde, Sinka