CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

LICHTTAAL KAARTEN

En dan.... van de één op andere dag zit ik middenin een nieuwe creatie! Dat is leven!
Van moment naar moment. Van keuze naar keuze. En dan ervaren wat er naar je toe komt.

Die dag kwam de vraag of ik naar de spirituele beurs in Antwerpen ging. Ik.... naar een beurs...., nou, doe maar niet! Daar rondlopen temidden van al die energieën, zo vermoeiend. Of....bedoel je dat je er zelf wilt gaan staan? Of ik met je meegaat!? Oké, dat wil ik wel, hoor ik mezelf zeggen. Grappig, hoe ik mezelf hoor antwoorden vanuit een ander deel! Een deel wat graag naar buiten wilt brengen wat we nu allemaal aan het ontdekken zijn met de Lichttaal.

We prikken een Skype momentje en praten wat, doen samen een Lichttaal transmissie en spreken een nieuw Skype moment af.

Oké, dan ook maar een rolbanner maken en nieuwe visitekaartjes. Stap voor stap krijgt de creatie vorm. Nou, dan ga ik ook maar naar die avond waarvoor ik gevraagd ben. Daar zullen niet zoveel geïnteresseerden zijn, maar ik heb er toch ineens zin in. Achteraf blijkt het een goede ervaring te zijn om mijn nieuwe creatie te presenteren en te ervaren hoe ik erin sta.

Op een dag, in de ochtend, lig ik nog even ademend met mijn ziel in bed en komt er een nieuw gevoel binnen. Ik kan kaarten maken met Lichttaal, voor de beurs. Dan blijkt dat mijn Lichttaal vriendin ook Lichttaal kaarten aan het maken is en ik begin er die dag ook aan. Ik voel me als een spelend kind, blij, opgewonden en kan niet wachten om verder te gaan en er meer te maken. Vanaf het moment dat ik een aantal kaarten heb, begin ik ze zelf te ervaren en ze zijn voor mij heel krachtig. Ik word er naartoe getrokken. Ik voel de uitnodiging ernaar te kijken, ze vast te pakken, ermee te ademen.

De reacties van andere mensen verrassen me, maar zijn ook zo herkenbaar. Ze voelen het ook. Een ieder heeft een voorkeur voor een bepaalde kaart. Super om te zien dat het zo ontvangen wordt. Deze kaarten worden een uitbreiding van mijn coachings- en healingssessies.

Hou mijn nieuwsbrief in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen!

Met Liefde
Sinka