CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

DE VOLGENDE STAP NAAR HEELHEID

Ik begin te praten. "Ik was verbaasd dat er zoveel verdriet naar boven kwam, het kwam van zo'n diepte. Ik kon er niet omheen. Toch vraag ik me af waar dit vandaan komt en wat dit te betekenen heeft, waar gaat dit in werkelijkheid over? Ik hou van mijn ouders en weet dat ze hebben gegeven wat ze konden geven, ik kan het hen niet kwalijk nemen. Ik kan geen boosheid voelen naar hen toe. Het blijkt dat ik boos ben op mezelf en dat het uit mijn peuter- en kleutertijd komt. Ik weet eigenlijk niet zoveel uit die tijd. Er zijn alleen een aantal foto's waarvan ik herinneringen heb dat ik op m'n kop kreeg. Ik was zeker verbaasd dat er een deel in mij aanwezig is dat boos is op mezelf, dat ik het weer niet goed gedaan heb, of weer niet voor elkaar gekregen heb wat ik voor ogen had. En tegelijkertijd is het ook herkenbaar, dat gevoel. Ik weet wel dat ik me niet gezien voelde en niet begrepen. Dit kind is werkelijk heel ongelukkig. Ik voel haar verdriet"  

En ineens heb ik de behoefte om bij m'n moeder langs te gaan, voor een kopje thee en haar te zeggen dat ik van haar hou. Ik wil haar gewoon even voelen, even een arm om haar heen slaan en elkaar knuffelen. Maar ja, ze is inmiddels overleden, de tranen biggelen over mijn wangen en mijn adem schokt. Dit had ik niet verwacht. Ik vertel mijn partner hoe ik me voel en wat ik begin te begriipen. "Dit gaat over die peuter, die kleuter, die zo de behoefte heeft aan aandacht en liefde, aan begrip en toestemming om zichzelf te zijn". Mijn moeder had tuberculose toen ze trouwde en weer toen ik geboren werd. Blijkbaar kon ze niet geven wat ik nodig had, en ik kan het haar werkelijk niet kwalijk nemen. Ik weet hoe haar leven was, waardoor ze gevormd is, zo ook met mijn vader. Ik neem het hen niet kwalijk. Ik hou van hen beide, ik voel zoveel liefde voor hen dat ik echt verbaasd ben over enkele uitspraken die ik mezelf in de sessie heb horen zeggen. Het blijkt wel dat het tijd is, dit kleine kind in mijn armen te nemen en thuis te laten komen. De liefde waar het om vraagt te geven vanuit mijn eigen moederdelen die ik inmiddels heb geintergreerd, Quan Yin, Moeder Maria, Maria Magdalena, Moeder Aarde en niet te vergeten de Grootmoeders en mijn Engelendelen en nog meer. Dit kind kan nu thuis komen, wanneer het daar klaar voor is. Dit kind kan nu de aandacht en liefde van mij krijgen, die het nodig heeft.

Dan rijst de vraag wat ik verder nog kan doen. Wat kan ik zelf doen om de integratie toe te staan en het gewonde Menselijk Innerlijke Kind samen te laten komen met de Heelheid van het Goddelijk Innerlijk Kind. De tijd die het nodig heeft zal ik haar geven, ik zal luisteren naar de verhalen die nog gehoord moeten worden, maar dit keer kan ik vanuit een andere plek in mijzelf voelen en ervaren wat zij vertelt en nodig heeft. Zij hoeft mijn leven niet meer over te nemen om mijn aandacht te hebben. Nu kan ik voelen hoe het met haar is en wat zij nodig heeft. We hebben een aantal kristallen, die de frequentie dragen die bij onze heling kunnen helpen, gekocht. Tevens heb ik de tincturen van de tuinen gekocht voor in mijn praktijk en voor mijn eigen verdere ontwikkeling. Ik kan Lichttaal transmissies doorlaten voor heelheid en het verder openen van mijn hart, zodat ik steeds meer in mijn zachtheid aanwezig kan blijven. En als het nodig is, kan ik nog meer sessies doen. Tijd, ja wat is tijd....Heelheid kan in één adem er zijn, maar als mens is dat niet altijd de praktijk. "De tijd zal het helen" is niet voor niets een uitspraak die vaak gebruikt wordt, maar ik geloof in heelheid en dat die er al is. Het is elke keer weer een gegeven dat verandering in het leven een constante is. Dankbaar ben ik voor de aandacht, het begrip, de liefde en de ontstane inzichten tijdens en na de sessie. Mensen kunnen elkaar helpen met dat wat ontvangen kan worden. De ontvouwing van het ontvangene is de heling.

Deze ervaring naar buiten brengen, vertellen en anderen laten weten dat het "normaal" is dat er een gewond innerlijk kind aandacht vraagt en dat het in Heelheid kan komen door zelf tijd, aandacht en liefde te geven aan je eigen delen die gescheiden zijn van Heelheid, is wat mijn Ziel mij vraagt. Gehoor te geven aan de Roep van binnenuit is Helend vanuit een hele andere laag die alleen JIJ en IK kunnen bewandelen door het toestaan van gevoel en door te vragen om hulp. Hulp van buiten en zeker hulp van binnenuit, de kern die weet wie jij bent en wat jij nodig hebt. Hulp die te ontvangen is bij mensen die zelf weten hoe het is om dit pad van ascentie te bewandelen en je de liefde en aandacht kunnen geven om verder open te gaan naar je werkelijke Zijnswezen.

Met liefde

Sinka