CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

EEN SUCCES ♥ DE EERSTE ADEMDAG: BELICHAMING VAN DE ZIEL

Oké, één inschrijving, wat doe je dan? Gewoon door laten gaan, was het gevoel. Ga ervoor. En dat hebben we gedaan. De zaal gedecoreerd met zelf meegebrachte spulletjes, bloemen neergezet, kaarsjes aangestoken en een muziekje opgezet. En dan gaat de telefoon, "ik ben wat later", hoorde ik haar zeggen, "ik heb een afslag gemist". Geen probleem, we hebben alle tijd, we zijn toch maar samen .

Bij ons eerste kopje thee en koffie met een stukje appelflap, maakten we verbinding van mens tot mens en van bewustzijn tot bewustzijn en voordat we het wisten waren we al begonnen..... Het was een dag met een flow, die niet te bedenken was geweest. Het was een kwestie van toestaan. We zaten direct in het delen van ervaringen. Beide waren we bereidt onze ziel op tafel te leggen en dat bracht ons zoveel die dag.

In de ochtend hebben we een ademsessie gedaan, waarbij we uitgenodigd werden de aanwezige energieën toe te staan. En dat was te voelen, een warme liefdevolle stroom ging door me heen en de woorden ontstonden als vanzelf. Daarna ging het uitwisselen van wijsheid en delen van ervaringen door.

Een New Energy Synchrotize sessie brengt .....

Voor de lunch voelde ik een uitnodiging om haar een New Energy Synchrotize sessie voor te stellen. Uit haar verhalen bleek dat ze op een keuze moment stond. Er was veel onduideljkheid, teveel aspecten die een stem wilden hebben, in de komende keuzes waar zij voor stond. Doordat we samen waren was het mogelijk deze sessie te doen en dit was één van de mooie cadeautjes die wij die dag ontvangen hebben.

Na de lunch heb ik wat uitleg gegeven over hoe we onze ervaringen aantrekken door de frequenties waarmee we verbonden zijn en hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen.

Ze heeft JA gezegd tegen de New Energy Synchrotize sessie. Tijdens deze sessie begeleid ik haar door het schilderij van haar leven. Het onderwerp was die dag uitgebreid besproken en nadat ik haar geholpen had heel diep te aarden, is zij haar schilderij in gestapt. Het is niet te bedenken wat je dan tegenkomt. Het is een kwestie van vertrouwen en toestaan en natuurlijk is het mijn taak om haar te begeleiden in de ademhaling, het contact met de ziel en te zorgen dat zij zich veilig voelt. Zij heeft een prachtige reis gemaakt en heeft bijzondere cadeau's ontvangen tijdens deze reis. De ziel heeft haar op meerdere manieren laten voelen, weten wie zij in werkelijkheid is....

Voordat ze die middag vertrok, keek ik haar aan en zag een andere vrouw met een zachte uitdrukking op haar gezicht, die met meer vertrouwen haar leven weer instapte. Bekrachtigd! En dan is het aan haar. Het is haar verantwoordelijkheid om goed voor zichzelf te zorgen, contact te onderhouden met haar ziel, aanwezig te blijven tijdens haar ervaringen en bewust te zijn waarmee ze in verbinding gaat. 

En als jij je dan nog afvraagt wat dit alles met het belichamen van de ziel te maken heeft, kom dat dan een keer ervaren. Je bent van harte welkom.