CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

WAAROM ZOU JE.....

Waarom zou je een persoonlijke sessie bij Sinka gaan ervaren met de Nieuw Bewustzijn Ademhaling? Goeie vraag. Ik wil je voorstellen om deze vraag bij je verstand neer te leggen en dan wil ik je uitnodigen goed naar het antwoord te luisteren. Misschien is het een leuke ervaring om dit antwoord op papier te schrijven.

Adem dan door je neus in en laat de adem naar beneden je buik instromen. Ontdek of je buik omhoog gaat bij de inademing en laat bij de uitademing de adem los en ontdek of je buik omlaag valt. Dit is van belang voor ons experiment. Als dit een nieuwe manier van ademhalen voor je is, neem dan even de tijd om op deze manier te ademen. Ontspan bij elke uitademing en adem in en uit door je neus.

Als je zover bent dat je kunt ontspannen tijdens deze ademhaling stel dan dezelfde vraag eens aan je ziel: "Ziel, waarom zou ik een persoonlijke sessie bij Sinka gaan ervaren met de nieuw bewustzijn ademhaling". Blijf ademen, en luister goed. Als je opmerkt dat de focus naar je hoofd gaat om een antwoord te horen, breng dan je focus terug naar je buik en blijf luisteren. Luister niet alleen met je uitwendige oren, luister met heel je wezen. Luister net zolang totdat er iets nieuws verschijnt. Iets anders dan het antwoord dat je van je verstand gehad hebt. Blijf stil, blijf ademen en blijf je focussen op je buik. Ga niet zoeken naar een antwoord. Pak pen en papier en begin op een gegeven moment gewoon met schrijven. Niet denken, alleen schrijven wat er komt. Komt er niets blijf je het laatste woord herhalen totdat er een nieuw woord verschijnt.

Ik ben zeer benieuwd waar jouw ziel mee komt.....

 SINKA