CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

EEN NIEUW BEGIN, BEWUSTWORDING VAN POTENTIELEN

In alles wat je doet zit een belang verborgen en dat belang wordt bepaald door dat wat hij denkt envoelt, dat wat jij gelooft en wilt geloven. Het belang is alles omvattend, het is bepalend voor je leven. En jij bent de dirigent van jouw leven, waarin jij een belang toestaat of niet!

Elk belang heeft een oorsprong en in de oorsprong van dat belang zit een geloofsovertuiging. Die geloofsovertuiging zit op zijn beurt weer genesteld in je systeem. Dit blijft in je systeem aanwezig zolang jij dat toestaat. Het verdwijnt als jij toestaat dat het verdwijnt. Het verdwijnt als jij dat toestaat. Vanaf dat punt ben je vrij om te kiezen.

De dirigient bepaalt hoe het concert des levens eruit gaat zien. De dirigent bepaalt het ritme, de crescendo's, de dimenduendo's, de rusten, de allegretto's en kortom hoe het leven gespeelt wordt. De dirigent bepaalt dat wat er in "het schilderij van jouw leven aanwezig is". Wie is de dirigent van jouw leven?

In het schilderij van het leven is alles aanwezig wat jij gecreëert hebt. Het is te onderzoeken in een sessie met Sinka. Zij begeleidt je, met de ademhaling, door jouw schilderij en in contact met elkaar ga jij het schilderij van jouw leven onderzoeken. Door op deze manier in contact te gaan worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Alle potentiëlen zijn al aanwezig. Open je voor mogelijkheden en ontdek de potentiëlen voor een nieuw begin.

Maak een afspraak voor een sessie: Creëeren in het schilderij van je leven