CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

BLOG


"Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn. Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven."

PIJN EN VERDRIET IN MIJN HARTSTREEK

Ze hebben niet naar me geluisterd, antwoordt het kleine meisje. Ze hebben me niet begrepen en toen ben ik m'n mond gaan houden, heb ik mezelf verstopt. Ik heb mezelf aan de kant gezet.Ik deed er niet meer toe, ging zij verder.

Kom maar, antwooordde ik, geef mij maar een hand. Zie je die brug daar, die gaat naar een mooie tuin, waar je zonder verdriet en pijn kunt leven. Waar je volledig jezelf mag zijn. Waar je weer kind kunt zijn en mag spelen en plezier maken. Zullen we daar samen naar toe gaan?

Ja, antwoordde het meisje voorzichtig, nog niet wetende of ze mij kan vertrouwen.

Je bent zo mooi, vertel ik haar. Je bent zo lief. Je hebt zoveel liefde in je. Het spijt me dat die liefde ontkend is. Maar nu wil ik jouw liefde graag ontvangen. ik wil jouw kwetsbaarheid koesteren. Ik wil je uitnodigen jouw liefde weer toe te staan. Laat jouw liefde wakker worden en laat dit geschenk aan de wereld rijkellijk stromen. ik wl jouw liefde graag ontvangen.

In de tussentijd wordt het warm in mijn hartstreek.

We lopen naar de brug en langzaam begint het kleine meisje te ontwaken. Langzaam wordt zij wakker en begint haar liefde te stromen, haar oogjes beginnen te glinsteren, haar armpjes en beentjes beginnen te bewegen. Voorzichtig kijkt zij om zich heen of het werkelijk veilig is en er niemand is die haar op haar kop geeft vanwege haar "onstuimige" gedrag. Langzaam maar zeker begint ze vrolijker te bewegen en zie ik haar genieten van zichzelf. Ze begint zelfs te zingen, eerst zachtjes en voorzichtig laat te haar stem sprankelend de wijde wereld in stromen.

Haar hart gaat langzaam open en eenmaal bij de brug rent ze naar de overkant en danst zingend de tuin van heling in, waar zij in vertrouwen laat zien wie zij werkelijk is. Een Engel die haar liefde en gven wilt delen met hen die het toestaan en willen ontvangen.

Ik loop haar nog even achterna. ga op een bankje naar haar zitten kijken en geniet van haar vrijheid. Ze is vrij, vol liefde stroomt de energie door mijn lichaam. Met een warm hart erken ik dat er weer een deel is thuisgekomen, vanuit de duisternis. En deze vrolijke dame gaat mij mijn verdere leven helpen. Ze gaat mij helpen door haar liefde en gaven te laten stromen, door haar enthousiasme voor het leven en haar vrolijkheid.

Dankbaarheid stroomt als een fijne mist over me heen. Mijn hele wezen spoelt schoon en de aarde ondersteunt mij in mijn transformatie.

©Sinka