SINKA'S BLOG

Wees jezelf en laat de ander zichzelf zijn.
Blijf niet vastzitten aan wat niet goed voor je is.
Laat het los en ga verder met je leven.


VAN OUD NAAR NIEUW!

Met VERNIEUWINGEN
het Oudejaar UIT - het Nieuwe Jaar IN!

12-12-2019 (12-12-12)
CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL bij de Kvk ingeschreven.
Het voelt GOED!

Read more

LICHTTAAL KAARTEN

En dan.....van de één op andere dag zit ik middenin een nieuwe creatie! Dat is leven!
Van moment naar moment. Van keuze naar keuze. En dan ervaren wat er naar je toe komt.

Die dag kwam de vraag of ik naar de spirituele beurs in Antwerpen ging. Ik.... naar een beurs...., nou, doe maar niet! Daar rondlopen, temidden van al die energieën, zo vermoeiend. Of....bedoel je dat je er zelf wilt gaan staan? Of ik met je meegaat!? Oké, dat wil ik wel, hoor ik mezelf zeggen. Grappig, hoe ik mezelf hoor antwoorden vanuit een ander deel! Een deel wat graag naar buiten wilt brengen wat we nu allemaal aan het ontdekken zijn met de Lichttaal.

Read more

DE VOLGENDE STAP NAAR HEELHEID

Ineens wordt het duidelijk! Ik rij in de auto, onderweg naar huis en begin te praten. We zijn naar de krachtplaats in Veelerveen geweest, het Elohim Centrum, en er is weer veel aangeraakt. Mede doordat we nu samen zijn geweest is er bij beide wat aangeraakt wat in onze relatie samen nog geen heelheid heeft gevonden. Hoe dankbaar ben ik dat hij zich er ook voor geopend heeft en dat we nu beide persoonlijk en beide in relatie met elkaar een volgende stap kunnen zetten. Het is verrassend en ook zo begrijpend om te ervaren dat een gewond innerlijk kind een gezonde relatie met elkaar in de weg kan staan. We zijn al heel ver gekomen en nu is het tijd voor het innerlijk kind. Het gewonde innerlijk kind vraagt om heelheid.

Read more

LICHTTAAL

Het geloof is gegroeid en daarmee ook het vertrouwen om meer authenticiteit te laten stromen. Het blijkt Lichttaal te zijn die zo helend is.
Eerst voor mezelf en sinds een jaar of twee voor een enkeling en nu ook voor anderen.

Read more

ALS HET HART DE STILTE WORDT

Als het Hart de Stilte wordt Begint de Reis naar Eeuwigheid

De eerste adem - IK BEN
De laatste adem - IK BEN
De verbinding met Eeuwigheid die voor altijd blijft bestaan - IK BEN

Read more

CRYSTAL SONG CITRIEN

Crystal Song Citrien

Read more

GALACTISCHE KLANKHELING 2

Oké, dit is magie. De regen gaat over in onweer en terwijl ze zingen: "I try to cure myself deep inside" zie ik mezelf staan.

Ik geef een sessie, er ligt een persoon op de behandeltafel en ik begin te bewegen, mijn handen wrijven over elkaar, mijn vingers gaan knippen, mijn handen gaan klappen, het gaat over in geklap op mijn dijen. Het klappen gaat nog een tijdje door, de geluiden werken helend, gaan de diepte in en trillen iets los, diep van binnen. Er ontstaat een ritme met mijn voeten, het lijkt een ritme dat op een drum gespeeld wordt.

Read more

GALACTISCHE KLANKHELING

Het ontdekken van jezelf is een mooie reis, hoewel het niet altijd makkelijk is de stappen te zetten die je voelt. Eind 2016 was ik onderweg naar een nieuw begin, maar wist niet welke stap gezet ging worden. Ik had informatie opgevraagd bij een opleiding tot hypnotherapeut en kreeg de kans om eerst een weekend mee te lopen, omdat ik niet zeker wist of dit het wel was. Het was een geweldige ervaring, maar....het voelde niet helemaal. Is dit mijn volgende stap? Na dit weekend werd mij duidelijk dat er een hoger potentieel mogelijk was.

Read more

SPIRITUELE BENADERING BIJ ROUWVERWERKING - TOESTAAN VAN ZELFHELING

De afgelopen maanden ben ik een liefdevolle aanwezigheid voor mezelf geweest. Aandacht en goed voor mezelf zorgen. Concreet hield dat in dat ik dagelijks bezig geweest ben met voelen en ervaren, wat is vandaag goed voor mij. Een aantal zaken moesten doorgaan en die heb ik met hulp van Quan Yin en mijn ziel gedaan. En dat ging daardoor heel soepel. Het is zo mooi te ervaren dat je ondersteunt en geholpen wordt, als je erom vraagt. Dat is wat we meestal vergeten te doen. Vragen. In bepaalde situaties is hulp van mensen heel fijn, maar er zijn momenten dat ik de hulp van mijn ziel, Quan Yin en anderen in frequentie hoger trillende hulp prefereer.

Read more

VOOR ALLES IS EEN JUISTE TIJD!

Op een avond in juni, 22:00 uur

Je was moe,
en keek verrast toen ik je vertelde dat ik je zoon gevraagd had,
het leek niet tot je door te dringen,
Of......wilde je niet tot last zijn.

Ik zou op reis gaan,
en we hadden er naar toe gewerkt dat je weer voor jezelf kon zorgen.
Het was anders.
En we werden met de realiteit geconfronteerd.

Read more

EEN SUCCES ♥ DE EERSTE ADEMDAG: BELICHAMING VAN DE ZIEL

............. Ze heeft JA gezegd tegen de New Energy Synchrotize sessie. Tijdens deze sessie begeleid ik haar door het schilderij van haar leven. Het onderwerp was die dag uitgebreid besproken en nadat ik haar geholpen had heel diep te aarden, is zij haar schilderij in gestapt. Het is niet te bedenken wat je dan tegenkomt. Het is een kwestie van vertrouwen en toestaan en natuurlijk is het mijn taak om haar te begeleiden in de ademhaling, het contact met de ziel en te zorgen dat zij zich veilig voelt. Zij heeft een prachtige reis gemaakt en heeft bijzondere cadeau's ontvangen tijdens deze reis. De ziel heeft haar op meerdere manieren laten voelen, weten wie zij in werkelijkheid is....

Read more

WAAROM ZOU JE.....

Waarom zou je een persoonlijke sessie bij Sinka gaan ervaren met de Nieuw Bewustzijn Ademhaling? Goeie vraag. Ik wil je voorstellen om deze vraag bij je verstand neer te leggen en dan wil ik je uitnodigen goed naar het antwoord te luisteren. Misschien is het een leuke ervaring om dit antwoord op papier te schrijven.

Read more

MIJN ZIEL EN IK

En dan kom je tot het besef dat je ziel bent met een menselijke ervaring.
Dat je meer bent dan je ooit gedacht hebt en meer weet dan je ooit "geweten" hebt.

EN dan....

Read more

YOU, Your Own Unity

"The only one who can change the world is YOU, Your Own Unity", is wat ik vanmorgen hoorde.

Net zoals het Nederlandse spreekwoord ons vertelt......

Read more

HET MEISJE DAT ZICHTBAAR WERD

Het meisje, dat zichzelf verstopt had, werd zichtbaar nadat een aantal dagen ervoor een strenge mannelijke vaderfiguur zich kenbaar had gemaakt. Deze vaderfiguur kwam tevoorschijn nadat ik mezelf de vraag gesteld had waarom ik koos voor een bepaalde beperking. Deze mannelijke energie had ervoor gekozen zeer beschermend op te treden voor dit kleine meisje. Uit liefde....

Read more

PIJN EN VERDRIET IN MIJN HARTSTREEK

Ze hebben niet naar me geluisterd, antwoordt het kleine meisje. Ze hebben me niet begrepen en toen ben ik m'n mond gaan houden, heb ik mezelf verstopt. Ik heb mezelf aan de kant gezet.Ik deed er niet meer toe, ging zij verder.

Kom maar, antwooordde ik, geef mij maar een hand. Zie je...

Read more

DE STRIJDBIJL BEGRAVEN

Ruzie, boos worden, frustratie, dwars zijn, niet luisteren, gelijk willen hebben, en ik kan nog wel even doorgaan met opsommen. Dit alles gaat om STRIJD. Strijd voeren voor het halen van je gelijk; omdat het oneerlijk is; omdat het niet klopt; omdat ze niet luisteren; ...ook hier kan ik nog wel even doorgaan met opsommen. Strijd is neit goed of fout, strijd is een keuze. De vraag is of je weet waarom deze strijd gevoerd wordt. Zou het werkeljk om je gelijk gaan, of omdat ze niet naar je luisteren, of ....vul zelf maar in. Zou dat de werkelijke reden zijn dat strijd gevoerd wordt?

Read more

EEN NIEUW BEGIN, BEWUSTWORDING VAN POTENTIELEN

In alles wat je doet zit een belang verborgen en dat belang wordt bepaald door dat wat hij denkt envoelt, dat wat jij gelooft en wilt geloven. Het belang is alles omvattend, het is bepalend voor je leven. En jij bent de dirigent van jouw leven, waarin jij een belang toestaat of niet!

Read more

DAT WAT JIJ DENKT EN GELOOFT VIBREERT, WORDT UITGEZONDEN EN ONTVANGEN

De vibratie van jouw waarheid bepaalt wat jij uitzendt naar de buitenwereld. Het is zoals we in de communicatie geleerd hebben, we zenden en ontvangen een bepaalde boodschap via woorden en lichaamstaal. Ik ga nog een stapje verder. Wat we uitzenden en ontvangen heeft een bepaalde vibratie. Ook gedachten .....

Read more

INSPIRATIE

Wauw, wat prachtig is het om in contact te zijn met mensen die je inspireren. Gisteren was ik bij de wereldpremière aanwezig van de Sonate No. 4, Op. 14, No. 1 van de componist Sandro Fazzolari, uitgevoerd door Rogier de Pijper (dwarsfluit) en Hetty Sponselee (piano). De componist vertelde hoe en waarom hij dit stuk had geschreven en gaf aan dat hij zich had laten insprireren door Rogier zelf.

Read more

FILTER

Het is me opgevallen dat wij mensen een filter gebruiken waarmee we onze ervaringen beoordelen. Door die beoordeling ontstaat meestal een oordeel, goed of fout, meer of minder, leuk of verschrikkelijk om zo maar even wat te noemen. Dat mag je niet doen, dat kun je niet maken, jij bent schuldig aan, omdat....

Read more

DIE ENE SESSIE, EEN GROTE VERANDERING

Deze week kwam ik iemand tegen die, nu bijna een jaar geleden, één sessie bij mij gedaan heeft. Zij reageerde enthousiast bij ons weerzien en vertelde mij dat die ene sessie haar zo goed geholpen had.

Read more

BEN JIJ BEREIDT TE ONTVANGEN WAT IK TE BIEDEN HEB, DAN IS ER VEEL.....

Ben je bereid te ontvangen wat ik je te bieden heb. Dan is er veel....
Ben je bereid te ontvangen wat ik je niet te bieden heb. Dan is er niets....

Read more

Toestaan plezier te hebben in het leven kan soms wel eens een Kunst zijn, ja met een grote K.
Pharrell Williams vraagt je om alleen te klappen als je blijschap je waarheid is.

Maak een feest van de mooie momenten en weet dat na elk moeilijk moment weer een nieuw moment ontstaat, waarbij je voor een andere ervaring kan kiezen.
Ga ervoor ♥

Laten we SPELEN in het LEVEN !