CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

PERSOONLIJKE ZIELENTRANSMISSIE

"Die ene Godsvonk waar jij uit ontstaan bent is uniek"

De essentie van een ieder heeft een eigen trilling, is authentiek. Deze trilling is de trilling van jouw wezenskern, jouw ziel.

Ik maak een geluidsopname voor je die resoneert met jouw essentie. Jouw ziel weet wat jouw zielskeuzes zijn en via deze transmissie zal je geïnspireerd worden die te volgen. Jij blijft zelf degene die een vrije wil heeft, dus jij bent zelf degene die de keuzes maakt. Als je iets niet wilt, zal je ziel dit respecteren.

Wil je daarentegen een ander pad bewandelen dan de keuzes die je voordat je naar de Aarde kwam gemaakt hebt is het mogelijk dat je ziel je ondersteun om dat andere pad te bewandelen. Jij bent de dirigent en je ziel zal je ondersteunen als dat vanuit een diep verlangen komt.

De opname die ik voor je gemaakt heb stuur ik als mp3-bestand naar je toe. Door hier meerdere keren naar te luisteren zal er een ontvouwing plaatsvinden die op jouw is afgestemd.

LET OP! Deze transmissie wordt op afstand gemaakt en is zonder coaching. Wil je er toch graag coaching bij ontvangen nadat je de opname geluisterd hebt is dat natuurlijk mogelijk. Neem dan even contact met mij op.

Ervaring van een ZIELENTRANSMISSIE (op afstand)

Ervaring op het moment dat de transmissie gegeven werd zonder het te horen:

"Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Na afloop in de middag zonder naar de audio opname geluisterd te hebben:

Zomaar een geluksgevoel en op een ander moment een verdrietig gevoel, zonder daar in te verdwijnen, omdat je voelt dat er iets vertrekt/afscheid, om daarna zomaar weer ontroert te zijn


EN tijdens het luisteren van de opname:

KIPPEVEL, vooral het beginstuk met de tinkeltjes, warm worden van mijn rug en ruggewervel, tintelingen over heel mijn lichaam. Soms voelde ik een licht pijntje, hier en daar, terwijl ik het voelde was het ook weer weg. Er was een moment dat mijn hart heel snel ging kloppen, maar even snel dat het gekomen was was het weer weg. Er waren momenten van herkenning wat vreugde gaf, een gevoel van vreugde wat ik nog niet eerder gevoeld had. Zo ontspannen kunnen zijn en in vrede met en in mezelf.
Ik herkende veel klanken die ik dagelijks gebruik. Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest en ik voel mij duidelijk anders.

De klanken voelden niet vreemd, ik vond ze zelfs heel eigen, ik kon mijzelf er helemaal in onderdompelen.

Persoonlijke zielentransmissie zonder coaching

EURO 55.00


"De klanken klonken niet vreemd, ik kon mezelf er helemaal in onderdompelen"