CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

MULTIDIMENSIONALE ASCENTIE COACHING

"Totaal zijn er 144 Zielendelen die hun reis door het universum aanvangen die met de Godsvonk, waar jij uit ontstaan bent, verbonden zijn"

ASCENTIE

We zitten in een voorbereidende fase voor het volgende Gouden Tijdperk waar we rond 2032 in terecht zullen komen. We ascenderen naar een hogere frequentie en gaan daarvoor van 3D naar minimaal 5D. En dat gaat gepaard met grote verschuivingen in het bewustzijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we "oud" loslaten en "nieuw" toestaan, wat onrust en onbalans kan veroorzaken. Het is van belang dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen welzijn. Je hebt de keuze om in de vernieuwing mee te gaan of niet. Kies je ervoor om jezelf te ondersteunen en met zelfliefde door deze transformatie te gaan dan kan een beetje hulp heel liefdevol zijn.

MULTIDIMENSIONAAL ASCENTIE COACHING SESSIE/TRAJECT

De multidimensionale ascentie coaching is gericht op jouw persoonlijke ascentiereis. Het omarmen van alle delen die jij ooit gecreeerd hebt, het loslaten van de verbindingen die jouw niet langer dienen en het activeren van jouw authenticiteit en soevereiniteit. Het gaat diep, naar jouw essentie, die zich in jouw DNA huisvest. DNA wordt wakker gemaakt en geactiveerd. Je wordt ondersteunt op jouw ontdekkingsreis naar meer van jezelf.

Tijdens deze sessie wordt dat wat zich aandient ingezet, de coaching laten we in het moment ontstaan. Het kan dus zijn dat er naast coaching, een ademsessie, een kaartlegging en/of een transmissie ontstaat.

Heb je interesse in een multidimensionale ascentie cochingsessie of traject, neem dan even contact met mij op.
Wil je eerst één sessie ervaren en blijkt dat je daarna een traject wilt opstarten kun je alsnog de kortingstarieven voor meerdere sessies inzetten.

ERVARING NA MULTI-D ASCENTIE COACHINGSTRAJECT MET 3 SESSIES

"Door 3 opvolgende sessies te doen ervaarde ik vooruitgang in een proces waar ik voor mijn gevoel maar in bleef hangen.
Stap voor stap werd ik meegenomen naar dat waar ik nog stappen kon zetten, er werd een gevoel opgehelderd door de LT kaarten en door een LT transmissie.
Ik ging begrijpen wat er in mezelf speelde, wat IK kan doen en wat mij verder zou helpen.

Na 1 sessie had ik tijd om stappen te zetten en na de 2e sessie kwam ik in een vervolg terecht, het sloot prachtig op elkaar aan en ik ging een verband zien.
De 3e sessie nam mij mee naar de kern waar ik mee begonnen was.

De ervaringen waren heel bijzonder en verhelderend. En daar gaat het mij om, de ervaringen die ik heb gehad neem ik mee op mijn reis.
De reis om nog meer van mijzelf te ontdekken.

Dank je wel Sinka alle sessies waren MAGISCH.
Heel veel liefs Anna"

1 sessie

multidimensionale
ascentie
caoching/heling


EURO 99.00

3 sessies

multidimensionale
ascentie
coaching/heling

van 297.00 voor

EURO 255.00

5 sessies

multidimensionale
ascentie
coaching/heling

van 495.00 voor

EURO 399.00