PERSOONLIJKE ZIELENTRANSMISSIE

De essentie van een ieder heeft een eigen trilling, is authentiek. Deze trilling is de trilling van jouw wezenskern, jouw ziel.


Dat breng ik tot expressie en daar maak ik een geluidsopname van. Deze opname stuur ik naar je toe en door hier meerdere keren naar te luisteren zal er een ontvouwing plaatsvinden.

LET OP! Deze transmissie wordt op afstand gemaakt en is zonder coaching.


Persoonlijke Zielentransmissie

zonder coaching


EURO 55.00

"De klanken klonken niet vreemd, ik kon mezelf er helemaal in onderdompelen"

Ervaring van een ZIELENTRANSMISSIE (op afstand)

Ervaring op het moment dat de transmissie gegeven werd zonder het te horen:

"Vanaf het begin was er een gevoel van omarming, zo liefdevol dat er spontaan tranen in mijn ogen waren. Even later voelde ik wervelingen van energie. Weer een moment later ontroering en tegelijkertijd een soort van afscheid nemen van wat was. Af en toe was er een lichaamsdeel wat verschoof terwijl ik daar geen beweging voor maakte, of het vanzelf plaatsvond. Er was een verschuiving van sfeer/dimensie waar ik in terecht kwam. Later weer momenten van ontroeringen en gevoel van zo ontspannen in mezelf te zijn.

Na afloop in de middag zonder naar de audio opname geluisterd te hebben:

Zomaar een geluksgevoel en op een ander moment een verdrietig gevoel, zonder daar in te verdwijnen, omdat je voelt dat er iets vertrekt/afscheid, om daarna zomaar weer ontroert te zijn


EN tijdens het luisteren van de opname:

KIPPEVEL, vooral het beginstuk met de tinkeltjes, warm worden van mijn rug en ruggewervel, tintelingen over heel mijn lichaam. Soms voelde ik een licht pijntje, hier en daar, terwijl ik het voelde was het ook weer weg. Er was een moment dat mijn hart heel snel ging kloppen, maar even snel dat het gekomen was was het weer weg. Er waren momenten van herkenning wat vreugde gaf, een gevoel van vreugde wat ik nog niet eerder gevoeld had. Zo ontspannen kunnen zijn en in vrede met en in mezelf.
Ik herkende veel klanken die ik dagelijks gebruik. Het is voor mij een hele bijzondere ervaring geweest en ik voel mij duidelijk anders.

De klanken voelden niet vreemd, ik vond ze zelfs heel eigen, ik kon mijzelf er helemaal in onderdompelen.