MULTIDIMENSIONALE ASCENTIE COACHING

ASCENTIE

We zitten in een voorbereidende fase voor het volgende Gouden Tijdperk waar we rond 2032 in terecht zullen komen. We ascenderen naar een hogere frequentie en gaan daarvoor van 3D naar minimaal 5D. En dat gaat gepaard met grote verschuivingen in het bewustzijn. Daarvoor is het noodzakelijk dat we "oud" loslaten en "nieuw" toestaan, wat onrust en onbalans kan veroorzaken. Het is van belang dat we verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen welzijn. Je hebt de keuze om in de vernieuwing mee te gaan of niet. Kies je ervoor om jezelf te ondersteunen en met zelfliefde door deze transformatie te gaan dan kan een beetje hulp heel liefdevol zijn.

MULTIDIMENSIONAAL ASCENTIE COACHING SESSIE/TRAJECT

De multidimensionale ascentie coaching is gericht op jouw persoonlijke ascentiereis. Het omarmen van alle delen die jij ooit gecreeerd hebt, het loslaten van de verbindingen die jouw niet langer dienen en het activeren van jouw authenticiteit en soevereiniteit. Het gaat diep, naar jouw essentie, die zich in jouw DNA huisvest. DNA wordt wakker gemaakt en geactiveerd. Je wordt ondersteunt op jouw ontdekkingsreis naar meer van jezelf.

Tijdens deze sessie wordt dat wat zich aandient ingezet, de coaching laten we in het moment ontstaan. Het kan dus zijn dat er naast coaching, een ademsessie, een kaartlegging en/of een transmissie ontstaat.

Heb je interesse in een multidimensionale ascentie cochingsessie of traject, neem dan even contact met mij op.
Wil je eerst één sessie ervaren en blijkt dat je daarna een traject wilt opstarten kun je alsnog de kortingstarieven voor meerdere sessies inzetten.

DNA ontwaakt!Foto door PublicDomainPictures
1 sessie

multidimensionale
ascentie
caoching/heling


EURO 77.00

3 sessies

multidimensionale
ascentie
coaching/heling

van 231.00 voor

EURO 211.00

5 sessies

multidimensionale
ascentie
coaching/heling

van 385.00 voor

EURO 311.00