LICHTTAAL KAARTLEGGING

Deze Lichttaal kaarten bevatten multidimensionale informatie en coderingen. Ze raken je op meerdere lagen en je Hogere Zelf ontvangt, begrijpt en weet wat het voor jou betekent en wat je ermee kunt doen.

De Lichttaal kaarten zijn ontstaan tijdens het ontwaken van de Lichttaal in mezelf. Ik werd uitgenodigd om de kaarten te maken en ermee te gaan werken. Het bracht me vreugde, balans en inzichten. Nog elke dag begin ik de dag met een Lichttaal kaartenlegging. Het geeft me in het moment en in de loop van de dag richting van de energie die aanwezig is en ze geven me leiding, inzichten en balans. Het is een tool voor transformatie, een uitnodiging om je met de hogere frequenties te verbinden.

Ik ben ze gaan gebruiken bij vraagstukken van mezelf en van anderen. En ze geven richting aan de te zetten stappen voor een hogere frequentie. Een focus op heling en een vraag om vanuit een hoger perspectief het leven of de situtatie te bekijken. Ze leiden naar Hogere Liefde en zijn niet alleen een tool voor transformatie maar zeker ook voor het versnellen van je ascentiereis.


Breath of Life Light Language


Een Lichttaal kaartlegging wordt bij een coachingssessie altijd ingezet. Je kunt wel kiezen of je er nog een Lichttaal transmissie bij wilt ontvangen of niet.
Met de Lichttaal transmissie erbij wordt er op een diep niveau gewerkt en door er meerdere keren naar te luisteren ontvang je elke keer opnieuw informatie en coderingen.

WAT HEBBEN DE KAARTEN JOUW TE VERTELLEN?

Lichttaal kaartlegging

met coaching en transmissie

EURO 77.00

Lichttaal kaartlegging

met coaching
zonder transmissie

Euro 55.00